İP, BU SUÇLAR ‘VATANA İHANET' KAPSAMINDADIR"

İP,  BU SUÇLAR ‘VATANA İHANET

Edremit ilçesi İşçi Partisi İlçe Başkanlığı Edremit Cumhuriyet Meydanında düzenlediği basın açıklamasında Bu işlenen suçlar ‘Vatana İhanet' kapsamındadır. CHP ve MHP'yi Atatürk`te Birleşmeye Çağırıyoruz" dedi.

Edremit ilçesi İşçi Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Edremit Cumhuriyet Meydanında düzenlediği basın açıklamasında CHP ve MHP’yi ‘Atatürk`te Birleşmeye’ çağırdı ve “Apo’yla birlikte Tayyip – Gül ve Gülen koalisyonu dağılmıştır” dedi.

Edremit ilçesi İşçi Partisi İlçe Başkanlığı "Atatürk`te Birleşmeye Çağırıyoruz" temasıyla Edremit Cumhuriyet Meydanında düzenlediği basın açıklamasında partililerin yanı sıra sivil toplum örgütleri ve diğer siyasi partilerde de seslenip, “Kanalizasyon patlamıştır. Devlet çetelere teslim edilmiş, Türkiye yağmalanmış ve suçlular ise iktidar koltuklarında oturmaktadır. Apo’yla birlikte Tayyip – Gül ve Gülen koalisyonu dağılmıştır” diyen Edremit İşçi Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “ABD’nin Türkiye’yi bölme ve Cumhuriyetimizi yıkma planları tutmayacaktır. Bölünenler, bölünmekte ve yıkılanlar, yıkılmaktadır. Yaşananlar öncü sarsıntılardır ve AKP iktidarının yıkımı başlamıştır. CHP ve MHP’yi de düzen içi çırpınışlardan kurtularak iktidar yürüyüşüne katılmaya ve ‘Atatürk’te Birleşmeye’ davet ediyoruz” dedi.

Devletin çetelere teslim edildiğini ve yağmalandığını vurgulayan Başkan Özdemir, Ülkemizde ve dünyada milletimizin haklarını savunacaklarını bunun ilk örneğinin ise, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Avrupa’yı dize getirip kazandığı ‘Ermeni Soykırımı’ yalanına karşı kazandığı zafer bunun son örneği olduğunu söyledi.

“Bu günkü olay, ortaklık içi kriz olmayıp, Mafya – Tarikat – Gladyo rejiminin krizidir. Devleti haraca bağlayan büyük tefeciler, dolar – borsa vurguncuları hortumcular ve tarikat – cemaat rantçılarından oluşan sülük ve kenelerin beslendiği sıcak para diktası iflas etmiştir. Taraflar ayni şebekenin ortaklarıdır. Türkiye artık hükümetsizdir. Türkiye’nin tek çıkışı, Atatürk Milli meclisini ve Milli Hükümetini kurmaktır” diyen Başkanı Özdemir, “Cumhuriyetin yıkılması, Türk Ordusunun tasfiyesi, Vatanımızın bölünmesi ve kamu kaynaklarının yağmalanması gibi büyük suçlar işlenmiştir. Bu suçlar ‘Vatana İhanet’ kapsamındadır” dedi

"Atatürk`te Birleşmeye" temasıyla düzenlediği basın açıklaması sonrası topluluk sorunsuz olarak dağıldı. ENVER DOLGUN

 
 
5 Ek


  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı